Pouťový fotbal 2017

O pouťové neděli 23. července se po obědě začali na fotbalovém hřišti u lesa scházet hráči a diváci v pořadí již 42. ročníku fotbalového zápasu Staříků proti Mladíkům. Podstatnou část týmu Mladíků tvořili členové hasičského družstva, kteří se vraceli ze závodu Extraligy ČR v požární útoku, a tak bylo nutné odložit začátek utkání na 15:00. I tak se nás nesešel plný počet a muselo se hrát po osmi hráčích na každé straně. Hlavním a jediným rozhodčím byl pan Ladislav Šeba.

Začátek utkání vyšel Staříkům, kteří po první 30 minutové čtvrtině vedli 5:0. Přesné nahrávky a rychlé kombinace Staříků drtily Mladíky celých 30 minut. Druhá čtvrtina byla vyrovnaná na obou stranách. Třetí a čtvrtá čtvrtina už byla jasně pod taktovkou Mladíků, kteří měli dostatek sil na to, aby smazali šesti gólové manko a navíc přidali ještě 7 gólů. Výsledný stav byl tedy 13:6 pro Mladíky, kteří zopakovali vítězství z minulého roku. I v následných pokutových kopech zvítězili Mladíci 7:6.

Poděkování patří všem, kteří svou účastí podpořili tuto dlouholetou tradici a také Veronice Staňkové a Martině Michalové za občerstvení.

Nezbývá než věřit, že se příštího ročníku zúčastní víc hráčů i diváků. Sportu zdar, fotbalu zvláště!

Fotky naleznete ve fotogalerii.